Miten isoa muutosta kotiisi kaipaat?

Onko tarkoitus saada apua sohvaryhmän sijoitteluun tai neuvoa uuden huonekalun hankintaan tai maalisävyn valintaan tai pelkästään verhojen uusimista? Suunnittelu voidaan aloittaa jostakin osa-alueesta ja jatkaa sitä laajemminkin. Yleensä nälkä kasvaa syödessä. 

 

Mitä suunnitelmalta halutaan?

Mitä tarkemmin pystyt toiveistasi kertomaan, sitä parempi ja edullisempi lopputulos on.

 

Mitä suunnitelmaan sisältyy?

 • tilasuunnitelmat: keittiö, kylpyhuone-, wc-, kodinhoitotila- ja
  saunatilasuunnitelmat
 • pintamateriaali- ja värisuunnittelu (tapetit, maalit, lattiat, kaakelit,
  verhoilumateriaalit)
 • tilasuunnittelu ja mitoitus irto- ja kiintokalusteille: mm. oleskelutilat,
  ruokailutilat, makuuhuoneet, eteis- ja kulkutilat
 • materiaali-, kaluste- ja valaisinvalinnat ( sisustusvalaisimien valinta ja
  valaisimien sijoittelu )
 • tekstiilisuunnittelu ja valinnat: mm. matot, verhot sekä sisustustyynyt ja
  peitot

3D visualisointi la cabane23D visualisointi la cabane1

 Sisustussuunnitteluun vaikuttaa myös olemassa olevat pinnat, materiaalit, kiintokalusteet ja tekstiilit. Harvoin lähdetään liikkeelle aivan tyhjältä pohjalta. Yllä olevat kuvat kuvaavat hyvin, miten asunto muutetaan kodiksi.

 

Mitä olet valmis tekemään itse?

Säästeliäs hankkii itse vaaditut dokumentit, kuten asunnon tiedot ja pohjapiirroksen sekä remonttiin tarvittavat luvat. Voit nipistää kustannuksista, jos olet valmis hoitamaan myös kalusteiden ja materiaalien hankinnan itse.

 

Missä järjestämme suunnittelutapaamiset?

Voimme tavata minun tiloissani tai sitten kohteessa. Tapaamisia, puhelinpalavereja tai sähköpostiviestittelyä teemme yhdessä niin monta kertaa kuin tarve vaatii.

sisustussuunnittelu hinta

Yksityisille

3D sisustussuunnittelu asunnon myynti

Esimerkki: Asiakas oli muuttamassa uuteen suunnitteilla olevaan kerrostaloasuntoon, joka muokattiin asiakkaan omiin tarpeisiin soveltuvaksi ammattilaisten yhteistyöllä. Asunnosta muutettiin seiniä ja pohjan layout muuttui ratkaisevasti. Mukana projektissa oli arkkitehti sekä LVI- ja sähkösuunnittelijat.

Sisustussuunnittelija oli asiakkaiden mukana pintamateriaalien valinnassa ja mallinsi arkkitehdin laatimien uusien pohjakuvien perusteella 3D-mallin asunnosta. Mallinnukseen lisättiin asiakkaiden kanssa valitut materiaalit sekä asiakkaiden olemassa olevat ja muut hankittavat irtokalusteet.

3D-kuvien avulla asiakas kykeni hahmottamaan tehdyt materiaalivalinnat ja lopputuloksen, vaikka itse talon rakentaminen oli vasta alkuvaiheessa. Materiaalivalintoihin olisi voitu vielä tässä vaiheessa vaikuttaa, mutta asiakas vakuuttui visualisointikuvien perusteella tehdyistä valinnoista eikä muutoksia tehty.

 

Rakennuttajille

3D kuvat sisustussuunnittelu

 3D-visualisointikuvat ovat tehokas myyntityökalu asunnon ennakkomarkkinoinnissa. Kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internetiin, jolloin asunnon myynti nopeutuu, tehostuu ja helpottuu.

Kohteesta voidaan tehdä virtuaalikuvaus ja yhden kuvakulman sijaan saadaan kokonaisuus eri tilaratkaisuista.

3D-kuvien avulla mahdollistetaan parempi yhteistyö arkkitehtien, insinöörien ja rakennuttajien välille. Tämä taas säästää projektien kustannuksia, koska muutostöiden osuus pienenee työn tehostuessa. Myös eri mahdollisuuksien tarkastelu on nopeaa ja vaivatonta.

Perinteisten pohjakuvien lukeminen saattaa olla haastavaa ja usein lopputulos pitää ainakin osittain kuvitella. 2D-piirustuksista ei välity esimerkiksi tilan ja kalusteiden mittasuhteet ja eri materiaalien tuntu. Mitä paremmin nämä pystytään visualisoimaan, sitä helpommin asiakas pystyy tekemään päätöksiä.

3D-kuvat helpottavat ostopäätöksen tekoa ja ne tuovat varmuutta. Varmuus taas on usein askel ostopäätökseen. 3D-asuntokuvien ansiosta asiakkaalla on selkeä kuva lopputuloksesta ennen kuin rakentaminen on edes alkanut.

 

Kiinteistövälittäjille

sisustussuunnittelu asunnon myynti

Asunnon 3D-kuvat ovat tehokas työväline asunnon myyntiin! 3D-kuvien ansiosta voidaan saada uutta puhtia ja vauhtia jo kauemmin markkinoilla olleille vanhemmille asunnoille.

3D-asuntoesittelyllä voidaan tuoda esiin asunnon potentiaali ja asunnon parhaat puolet, jolloin kuvat helpottavat ostopäätöksen tekoa ja tuovat varmuutta. Varmuus taas on usein askel ostopäätökseen. Asiakas saa selkeän kuvan lopputuloksesta ja asunnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Kohteesta tehdään valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voidaan liittää esitteisiin ja internetiin. Kohteesta voidaan tehdä myös 3D-virtuaaliesittely, jolloin kohteeseen on helppo tutustua paikkakunnasta riippumatta suoraan omalta ruudulta.

3D-asuntokuvat suunnitellaan aina kohderyhmä huomioiden, joihin asiakkaan on helppo samaistua ja saada inspiraatiota tulevan kodin hankinnassa. Asiakkaan on huomattavasti helpompi hahmottaa myynnissä oleva kohde, kun se on sisustettu kodikkaaksi ja tarkoituksenmukaiseksi.