Mitä hyötyä 3D-suunnittelusta? Suunnittelua myös etänä paikkakunnasta riippumatta!

Kolmiulotteinen malli sisustussuunnittelussa mahdollistaa tarvittaessa myös liikkumisen 3D-mallin sisällä ja sen tarkastelun eri kulmista ja eri näkymistä. Tämä helpottaa lopullisten päätösten tekoa niin materiaalien, kalusteiden ja valaistuksen valintojen suhteen kuin myös pohjaratkaisujen suhteen. Voin myös visualisoida omat ideasi valmiiksi 3D-kuviksi. Näin pääset testaamaan ideasi toimivuutta aidontuntuisessa ympäristössä.

 

Hintaesimerkkejä eri palvelupaketeista:

Konsultaatio 4-8 h

Sisustussuunnittelu - konsultaatio  Sisustussuunnittelu - konsultaatio  Sisustussuunnittelu - konsultaatio

Jos seinän värin tai sohvan paikan valinta aiheuttaa päänvaivaa, ei hätää. Jo tunnissa tai parissa voit saada neuvoja, joiden avulla pääset jälleen omin avuin eteenpäin. Jokainen meistä jumittuu joskus ajattelemaan, että tietyn huonekalun täytyy olla tietyssä paikassa. Tuorein silmin kokonaisuutta katsova ammattilainen osaa poimia oikeat palaset kohdalleen. Lyhyessäkin tapaamisessa voi myös löytyä materiaaleja ja värimaailmoja, joita ei yksin olisi osannut valita.

Konsultaation kesto määritellään aina sovitusti asiakkaan tilauksen ja tarpeen mukaan. Tämä sopii hyvin esimerkiksi, jos asiakas haluaa apua yhtenäisen olohuoneen ja keittiön värityksen ja materiaalien valintaan sekä oleskelun vyöhykkeiden suunnitteluun.

Konsultaatio sisältää tilan läpikäymisen ja tarkastelun, minkä pohjalta asiakas saa moodboard-tyyppisen yhteenvedon (ks. kuvat yllä!) tilan tyylistä, värityksistä ja materiaaliehdotuksista sekä pohjakuvan huonekalujen sijoituksista mittakaavassa. Konsultaatiokäynnin jälkeen voit tarvittaessa tilata laajemmankin suunnittelun ja tällöin konsultaation hinta vähennetään lopullisesta hinnasta. Hinta alkaen 260 € (alv. 0%)

 

3D-virtuaalikuvaus eri kuvakulmista

3D-sisustussuunnittelu 3D-sisustussuunnittelu

Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy useita 3D-kuvia eri kuvakulmista otettuna ja asiakas pääsee konkreettisesti näkemään kohteen tulevaisuudessa jopa ennen kuin koko rakentamista ollaan edes aloitettu. Projektikohtaisesti annamme myös kiinteän tarjouksen suunnitelmasta tai vastaavasti työ voidaan tehdä tuntityönä.

  • olohuone 200 € (alv. 0 %)
  • olohuone + keittiö + ruokailutila 550 € (alv. 0 %)
  • olohuone+ keittiö + ruokailutila + pesuhuone + sauna+ päämakuuhuone 950 € (alv. 0 %)
  • 3D-kuvien lisäksi voidaan tehdä 360 asteen 3D-asuntoesittelyvideo, yksi kuvauspiste 85 € (alv. 0 %)

3D-sisustussuunnittelu 

Asunnon myyntikuvat – toteuta edustavat 3D-sisustuskuvat

Klikkaa kuvia avataksesi ne isompina.